Manchester Citystä Celticiin lainalle siirtynyt ja skottimestarille jo kahdesti maalinteossakin onnistunut ruotsalaishyökkääjä John Guidetti ei mahtunut Ruotsin A-maajoukkueeseen, joka kohtaa lokakuussa Venäjän ja Liechtensteinin EM-karsinnassa.

– Hän ei ole ollut minun ajatuksissani. Keitä valitsin, olivat ajankohtaisempia. On toki hienoa, että hän on saanut peliaikaa ja onnistunut maalinteossa. Jos otteet jatkuvat hyvinä, hän tulee saamaan mahdollisuutensa, päävalmentaja Erik Hamrén kommentoi Footballskanalenille.

Guidetti valittiin kuitenkin Ruotsin alle 21-vuotiaiden joukkueeseen.

Parhaillaan loukkaantuneena oleva Zlatan Ibrahimovic on mukana ryhmässä ja hänen odotetaan toipuvan ennen ensi kuun otteluita. Mies on ollut poissa kaksi Ranskan liigan peliä eikä pysty pelaamana PSG:n kotiottelussa Barcelonaa vastaan tiistaina.

Ruotsin EM-karsintajoukkue:

Maalivahdit: Andreas Isaksson, Kristoffer Nordfeldt, Johan Dahlin.

Puolustajat: Mikael Antonsson, Jonas Olsson, Martin Olsson, Pierre Bengtsson, Mikael Lustig, Erik Johansson, Andreas Granqvist.

Keskikenttä/Hyökkäys: Nabil Bahoui, Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Johan Elmander, Emil Forsberg, Branimir Hrgota, Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström, Alexander Kacniklic, Sebastian Larsson, Ola Toivonen, Pontus Wernbloom, Erkan Zengin.