Adel Taarabt on vastannut kohuun, jonka taiturin QPR-luotsi Harry Redknapp aloitti mediassa.

Heikosti kautensa avanneen QPR:n luotsi väitti, ettei marokkolainen ole tarpeeksi hyvässä kunnossa pelatakseen. Kaiken lisäksi Redknapp osoitti kommenttinsa varsin kyseenalaistavaan sävyyn.

– En voi suojella ihmisiä, jotka eivät halua juosta ja harjoitella, ja jotka ovat 19 kiloa (3 stone) ylipainoisia, BBC siteerasi Redknappia.

Taarabt antaa yhtä kovasanaisesti takaisin. Daily Mail -lehti on haastattelut Taarabtia, ja taituri on nostanut jopa paitaansa vatsaa näyttäkseen. Eleen tarkoitus on kumota Redknappin väitteet.

– Olen ammattilainen. Tässä ei ole kyse kostosta. Tässä on kyse maineen suojelusta, Taarabt sanoi lehdelle.

Organisointi puuttuu?

25-vuotias Taarabt ei ole tällä kaudella saanut juuri vastuuta Valioliigassa. Reservipelien ohella minuutteja ei ole tullut. Taarabt pelasi vielä viime kaudella lainalla AC Milanissa, joten tätä kautta mies osaa verrata joukkueita keskenään.

Redknapp saakin kritiikkiä. Organisointi puuttuu niin peleistä kuin harjoituksista.

– Harjoitukset eivät ole samalla tasolla kuin Milanissa tai mitä odottaisin niiden olevan toisen managerin alaisuudessa. Ne eivät ole niin intensiivisiä, pelaajat eivät ole niin motivoituneita.

– Kyse on samasta kuin Tottenhamissa vuosia sitten. Kun pelasimme West Hamia vastaan, hän sanoi pelaajille ”ette ole kunnossa, ette ole sitä, ette ole tätä”.

– Minä sanoin ”kyse on siitä, ettei meillä ole mitään suunitelmaa pelissämme. Emme tiedä, kuinka prässätä joukkueena. Se ei ole vain juoksemista ympäriinsä, on pelattava aivoilla”.

– Ajattelin, että West Hamilla ei ole meitä parempia pelaajia, mutta he ovat paremmin organisoitu ryhmä, Taarabt linjasi.

Voit katsoa kuvat Taarabtista täältä.