AC Oulu on tehnyt jatkosopimuksen Aapo Heikkilän kanssa. Uusi pesti kattaa kauden 2015 ja pitää myös sisällään option sitä seuraavasta kaudesta.

Heikkilä, 20, on pelannut AC Oulussa kaudet 2013 ja 2014. Heikkilän viimeisin kausi meni plörinäksi syksin varusmiespalvelun sekä mykoplasman vuoksi. Ensi kaudelle odotukset ovat taas kovat.

– Viime kausi oli mitä oli, mutta nyt on tärkeä saada Aapolle ehjä ja hyvä harjoituskausi. Hänellä on luontaisia huippuominaisuuksia ja ne täytyy valjastaa joukkueen käyttöön. Kun hiotaan talvi heikkouksia kuntoon ja kaikki menee hyvin, tulee Aapo tekemään todellisen läpimurron, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen sanoo seuran verkkosivuilla.

– Olemme sopimusneuvotteluissa hyvässä vauhdissa ja olemme todella tyytyväisiä Aapon sopimuksesta – hän tietää seuran vaatimukset jo kahden vuoden ajalta, joten yhdessä kehittymiselle on olemassa hyvät edellytykset. Tämäkin sopimus on selkeä merkki meidän kovista tavoitteista ensi kaudelle, AC Oulun manageri Timo Kalermo puolestaan sanoo.

Heikkilän sopimuksen myötä AC Oululla on koossa viisi pelaajasopimusta kaudelle 2015.