PK-35 Vantaa jatkaa tutun valmennuskaksikon alaisuudessa myös kauden 2015. Viime kaudella hyvää työtä tehneet Jari Europaeus ja Ilir Zeneli ovat allekirjoittaneet tulevaa kautta koskevan jatkosopimuksen.

– Olen onnellinen sopimuksen varmistumisesta. Nyt pääsemme rakentamaan tulevan kauden joukkuetta rauhassa, sanoo Europaeus kommentoi seuran kotisivuilla.

– Meillä oli viime kaudella hyvä yhteistyö Jarin kanssa, ja tämä oli suurin syy, miksi halusin jatkaa PK-35 Vantaassa. Seura on minulle kuin toinen koti, ja minulla alkaa jo viides kausi Punamustien mukana. Harjoituksiin on mukava tulla, kun joukkueessa on hyvä henki päällä, sanoo Zeneli.

Pääkaupunkiseudulla kova kilpailu pelaajista

Sopimusten varmistumisen myötä alkavat pelaajaneuvottelut. Marraskuun harjoitustauon aikana käydään läpi kaikki, ketkä jatkavat viime kauden joukkueesta. Joulukuun alussa katsastetaan uusia vahvistuksia, kun harjoitukset alkavat. Tavoitteena on saada joukkueen runko kasaan tammikuun alkuun mennessä.

– Keväällä olemme viisaampia puhuessamme tulevan kauden tavoitteista, toteaa Europaeus.

Pelaajamarkkinat muuttuvat viime kauteen verrattuna. Kaudella 2014 pääkaupunkiseudulla oli kaksi liigajoukkuetta ja kolme Ykkösen joukkuetta.

Tulevalla kaudella on kolme liigajoukkuetta ja HIFK noustessa Ykkösestä liigaan ja Viikinkien pudotessa on PK35-Vantaa ainoa Ykkösen joukkue pääkaupunkiseudulla.

– Pääkaupunkiseudulla on tarjontaa paljon ja yritämme vastata huutoon, pelaamalla yleisöä viihdyttävää jalkapalloa, sanoo Europaeus.