Pikkuhuuhkajien keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi on tällä hetkellä eräänlaisessa pattitilanteessa. FC Hongasta Spartaks Jurmalaan kolmen vuoden sopimuksen vuosi sitten tehnyt Yaghoubi ei ole saanut minkäänlaista yhteyttä latvialaisseuran edustajiin.

Yaghoubi pelasi kevään lainasopimuksella venäläisen suurseuran Moskovan Dynamon riveissä, mutta palasi syksyksi Jurmalaan, kun Dynamo ei halunnut lunastaa miestä omakseen.

Spartaks sijoittui Latvian pääsarjassa kuudenneksi, ja Yaghoubi pelasi kaikkiaan kuudessa ottelussa.

– Kahden kuukauden palkat ovat rästissä, eikä kukaan seurassa vastaa sähköposteihin tai puheluihin. Edustajani on yrittänyt purkaa sopimustani, mutta sekin on vaikeaa kun ketään ei saada kiinni, Yaghoubi kertoi SuomiFutis-sivustolle.

– Jalkapallon Pelaajayhdistys on nyt tullut avukseni, ja heidän lakimiehensä lähetti Spartaksille kirjeen. Jos siihen ei reagoida, käännymme FIFA:n puoleen, Yaghoubi toteaa.

Yaghoubi on lomaillut marraskuun alussa päättyneen Latvian sarjakauden jälkeen ja käynyt Talin jalkapallohallissa pelailemassa kavereidensa kanssa. Totinen harjoittelu alkaa joulupyhien jälkeen.

– U21 lähtee Pietariin tammikuun puolessa välissä, ja haluan olla silloin hyvässä kunnossa. Seurajoukkuepuolella en oikein voi kuin odottaa, että jotain tapahtuu. En tiedä edes sitä, milloin Spartaks jatkaa harjoittelua, kun seuraan ei saa yhteyttä, Yaghoubi sanoo.