Saksalaislehti Bildin mukaan Bundesliiga-kauden kontannut Borussia Dortmund pohtii riviensä vahvistamista Lassana Diarralla, koska samaa roolia pelaava Sebastian Kehl loukkasi juuri olkapäänsä ja on seuran mukaan ainakin kuukauden päivät sivussa.

29-vuotias ranskalaispeluri on viimeksi edustanut Lokomotiv Moskovaa, mutta on urallaan pelannut mm. Real Madridissa, Chelseassa ja Arsenalissa sekä liki 30 ottelua Ranskan A-maajoukkueessa, tosin ei ihan tuoreeltaan enää.

Dortmund on Bundesliigassa viimeistä edellisenä, kun sarja on palaamassa kuun lopulla reilun kuukauden sarjatauolta. Runsaat avainpelaajien loukkaantumiset ovat osaltaan vaikuttaneet esitykseen kauden mittaan, mutta eivät selitä kaikkea.

Kuukauden tauko peleistä, mutta lasaretti yhä ruuhkautunut

Pitkä talvitaukokaan ei ole tuonut helpotusta loukkaantumissumaan, jopa päinvastoin kun Kehlin lisäksi Kevin Krosskreutz loukkasi itseään juuri samaisessa harjoitusottelussa Steua Bukarestia vastaan viikonloppuna.

Lisäksi mm. Nuri Sahin, Henrikh Mkhitaryan, Lukasz Piszczek, Sven Bender, Erik Durm ja Adrian Ramos eivät pelanneet kamppailussa vammojensa vuoksi.

Ja puolestaan tuulennopea kärkimies Pierre-Emerick Aubameyang taistelee Gabonin väreissä Afrikan mestaruudesta paraikaa.