Ykkösessä ensi kaudella pelaava FC Haka on tehnyt kolmevuotiset sopimukset lupaavien hämeenlinnalaispelaajien kanssa. Maalivahti Joonas Immonen, laitapuolustaja Aapo Mäenpää ja keskikenttäpelaaja Niilo Mäenpää siirtyvät Hakaan HJS:n riveistä.

Haka on kolmikolle tuttu paikka A-junioreiden peleistä, sillä valkeakoskelaisilla ja HJS:lla on ollut sarjassa yhteisjoukkue.

– Nämä pelaajat ovat pelaajapolkunsa alussa, mutta he ovat jo ikäluokissaan osoittaneet kykynsä. Kaikki halusivat sitoutua Hakaan, joten voin olla vain iloinen ja tyytyväinen heidän valinnastaan, Hakan päävalmentaja Kari Martonen kertoo seuran verkkosivuilla.

Hakan kakkosvalmentajalle ja yhteisjoukkueen vetäjälle Lauri Hakaselle pelaajat ovat tuttuja Hämeenlinnan ajoilta.

– Jo parin vuoden ajan olen seurannut heidän kehitystään. Kaikilla on mahdollisuus päästä pitkälle jalkapalloilijoina, Hakanen huomauttaa.

Aapo ja Niilo Mäenpää, molemmat 17 vuotta keskiviikkona täyttäneet, ovat kaksoisveljiä, joista . Niilo on pelannut jo 23 poikien maaottelua ja tehnyt niissä neljä maalia. Puoli tuntia kaksoisveljeään vanhemmalla Aapolla on koossa 19 maaottelua. Syksyllä 18-vuotta täyttävä Joonas Immonen oli puolestaan varalla alle 18-vuotiaiden alkuvuodesta pelattuun Pietarin turnaukseen.