Englannin Valioliigassa kolmantena majaileva Manchester United hakee helpotusta pelaajatilanteeseensa.

United kertoo verkkosivuillaan, että seura on kutsunut 20-vuotiaan keskikenttäpelaajansa Nick Powellin takaisin ”punaisten paholaisten” pelaajaryhmään neljän Leicester Cityssä lainasopimuksella vietetyn kuukauden jälkeen. United tiedotti perjantaina laituri Ashley Youngin olevan sivussa usean viikon nivusvamman vuoksi, joten joukkueen päävalmentaja Louis van Gaal halunnee parantaa joukkueensa tilannetta pelaajarintamalla kutsumalla Powellin takaisin miehistöönsä.

Moni ManU:n avainpelaaja kärsii tällä hetkellä loukkaantumisesta. Youngin lisäksi sairaslistalla ovat muun muassa nivusvammasta kärsivä Ángel Di María, reisivammaa poteva Marcos Rojo, polvivaivainen Daley Blind sekä sairastellut Marouane Fellaini.

Emoseuraansa palaava Powell sai vastuuta Nigel Pearsonin luotsaamassa Leicesterissä vain kolmessa Valioliigan ottelussa, yhteensä noin 40 minuutin verran. Hänen lainasopimuksensa ulottui kuluvan kauden loppuun asti, mutta ManU käytti sopimuksessa olleen option turvin mahdollisuutensa kutsua nuori lupaus takaisin joukkueeseen.

Powell liittyi ManU:n joukkueeseen kesäkuussa 2012 Crewe Alexandrasta. Viime kaudella hän keräsi minuutteja lainasopimuksella Wiganin joukkueessa Englannin Mestaruussarjassa. Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuemies on pelannut ManU:ssa vain kahdessa Valioliigan kamppailussa kaudella 2012-13. Molemmilla kerroilla hän tuli kentälle vaihdosta.