Valioliigan alkukauden sensaatioihin kuulunut ja näyttävästi yhä porskuttava Southampton on vahvistanut rivejään nyt siirtoikkunan ollessa jälleen auki.

Hollantilainen Eljero Elia, 27, siirtyi seuraan loppukauden kestävällä lainasopimuksella Bundesliiga-seura Werder Bremenistä. Sopimus sisältää osto-option.

Elia minuutit pienenivät syyskauden edetessä Bundesliigassa ja hän ei mahtunut viimeiseen viiteen otteluun edes penkille.

Brittilehdistössä Eliaa on pidetty oman maansa Mario Balotellina, koska hänellä on ollut uransa aikana jotain ongelmia ex-seuroissaan. Southampton-luotsi Ronald Koeman viittasi kintaalla näille väitteille.

– Jos minulla olisi epäilyksiä hänen yksityiselämänsä suhteen, en hankkisi häntä. Kyse on lehdistöstä ja huhuista, eivät ne ole totta. Tarvitsemme hyviä pelaajia, jotka haluavat kehittyä ja olla täällä ammattilaisia, Koeman kommentoi BBC:lle.

Kansainvälinen tunnettuus kasvoi MM-turnauksessa vuonna 2010

Taitava hollantilainen oli yksi ikäluokkansa kovimpia lupauksia kotimaassaan ja tekikin läpimurtonsa maajoukkuetasolla nuorena ja pelasi kesän 2010 MM-turnauksessa, joka päättyi maan hopeamitaleihin. Sittemmin Elia ei ole mahtunut enää arvoturnausryhmiin.

Hän lähti kotimaastaan FC Twentestä maailmalle ensin Hamburger SV:hen (2009-2011) ja edelleen Juventukseen (2011-2012) ja Werder Bremeniin. Ura ei koskaan lähtenyt täyteen lentoonsa, ainakaan vielä.

Southampton FC

@SouthamptonFC
NEWS: @ELJERO11ELIA has now completed his move to #SaintsFC, and will be eligible for next week's trip to @ManUtd.