Nykyään BBC:n jalkapalloasiantuntijana työskentelevä Arsenalin entinen tähtipuolustaja Martin Keown tylytti kovin sanoin Manchester Unitedin kolumbialaista tähtihyökkääjää Radamel Falcaoa sen jälkeen kun ManU kukisti FA Cupissa Ykkösliigan Prestonin 3-1.

Vaisun pelin jälleen kerran pelannut Falcao otettiin vaihtoon tunnin pelin jälkeen.

– Jälleen olematon ilta Falcaolta. Ihmettelen, jos hänet nähdään enää Manchester Unitedin paidassa. Hän ei ole tarjonnut juuri mitään, Keown totesi BBC Sportille.

Unitedilla on optio lunastaa vuoden lainasopimuksella seurassa pelaava ja 265 000 puntaa viikossa tienaava hyökkääjä kesällä omakseen 43,5 miljoonalla punnalla. Keown ei kuitenkaan näe Falcaolla tulevaisuutta Manchesterissa.

– Hänellä ei vain ollut nopeutta irrota Prestonin puolustukselta.

– Onko hän kunnossa? Hän yrittää todistaa kuuluvansa tänne (Unitediin) pitkällä tähtäimellä, mutta asia ei näytä siltä.