Englannin maajoukkueen entinen kapteeni David Beckham ei koskaan urallaan pelannut Arsenalin paidassa. ”Becks” yhdistetään Englannissa syystäkin Manchester Unitediin, mutta jälkikasvun osalta verenperintöä vahvempana tuntuu kuuluvan kotipaikan kutsu.

Beckham itse on syntynyt Leytonstonessa, Lontoossa, mutta hänen molemmat vanhempansa olivat tulisieluisia ManU-kannattajia ja tämä tarttui myös poikaan. Juuret eivät kuitenkaan ole unohtuneet – ja oma syynsä tähän on varmasti Lontoon kupeessa Harlowssa syntyneellä vaimolla Victorialla.

”Posh Spice” ei koskaan peitellyt inhoaan Manchesteria kohtaan ja oli ajamassa monesti miestään siirtymään lontoolaiseen seuraan. Tämä ei onnistunut, mutta seuraavan sukupolven osalta menestys näyttää paremmalta.

Pariskunnan vanhempi poika Brooklyn on pelannut jo jonkin aikaa Arsenalin juniorijoukkueissa ja nyt Daily Mailin mukaan myös 12-vuotias pikkuveli Romeo seuraa samaa latua.

Isä-David oli lehden mukaan seuraamassa paikan päällä Romeon pelaamista Arsenalin juniorijoukkueen riveissä Liverpoolissa torstaina.