Borussia Dortmund aloittaa tänään oman Mestarien liigan pudotuspeliohjelmansa kohtaamalla Juventuksen vieraskentällä.

Kausi on saksalaisseuralle ollut vaikea kotimaassa, mutta edelliset kolme voittoa on nostanut sen jumbosijalta jo keskikastiin. Eurokentillä pelit menivät täysin päinvastoin ja joukkue voitti oman lohkonsa syksyllä ennen Arsenalia, Anderlechtiä ja Galatasarayta.

Dortmundin pelaaminen on Euroopassa ollut vapautuneempaa ja varsinkin parin hyökkääjän osalta henkilökohtaiset tilastot ovat tyystin erilaisia Bundesliiga-saldoihin verrattuna.

Viime kesän täsmähankinnat Ciro Immobile ja Adrian Ramos ovat kumpainenkin tehnyt enemmän maaleja Mestarien liigan muutamassa ottelussa kuin koko liigakaudella.

Immobile teki alkulohkon viiteen pelaamaansa otteluun peräti neljä maalia ja oli joukkueen ykköstykki. Ramos puolestaan osui kolmesti vaikka ei kertaakaan ollut avauksessa. Hän tuli toki viidestä kentälle vaihdosta.

Immobile on tehnyt Bundesliigassa kolme maalia ja Ramos vasta kaksi. Pelejä molemmilla on Bundesliigassa alla 15 kappaletta.

OptaFranz

@OptaFranz
2 - Ciro Immobile & Adrian Ramos both have scored more goals in the #UCL than in the Bundesliga this season. Lurking. #JuveBVB