Aston Villa teki pitkään jo odotetun ratkaisun antamalla keskiviikkoiltana Paul Lambertille potkut.

Seura vajosi tiistain Hull-tappion myötä jo putoajien sijoille ja joukkue on ollut heikko koko kauden eikä paremmasta ollut tietoa.

Birmingham Mailin mukaan entinen Tottenham-luotsi Tim Sherwood olisi ykkösvaihtoehto Lambertin korvaajaksi. Vain reilut puoli vuotta urallaan vastuuluotsina toiminut Sherwood on ollut myös yhdistettynä QPR:n vapaaseen managerin pestiin.

Sherwood nousi apuvalmentajasta Tottenhamin vastuuluotsiksi joulukuussa 2013 Andre Villas-Boasin potkujen myötä ja hoiti tehtävää viime kauden lopppuun. Mies olisi halunnut jäädä manageriksi, mutta seura valitsi pestiin Mauricio Pochettinon.

Jürgen Klinsmannin nimi noussut myös esiin

Mirror-lehden mukaan jenkkiomisteisen Aston Villan harkinnassa uudeksi manageriksi on myös USA:n jalkapallomaajoukkuetta tätä nykä luotsaava Jürgen Klinsmann.

Saksalaisen valmentajauran suurin meriitti oli MM-pronssi kotimaansa luotsina vuonna 2006. Seurajoukkuetasolla miehen ainoa pesti oli Bayern Münchenistä kaudella 2008-2009, mikä päättyi erimielisyyksiin seurajohdon kanssa.

Telegraph-lehti nostaa kandidaattien joukkoon myös David Moyesin, Steve McLarenin sekä Eddie Howen, joka on nostanut pikkuisen Bournemouthin Championshipin kärkikahinoihin.