Manchester United ei ole kesällä keskikenttäpelaaja Paul Pogban perässä, vaikka Unitedilla tuleekin olemaan paljon rahaa käytettävissään siirtomarkkinoilla. Asiasta kertoo London Evening Standard.

Manageri Louis van Gaalilla on tiettävästi käytössään 150 miljoonan punnan siirtokassa kesällä. Moni uskoi, että vuonna 2012 Unitedista Juventukseen siirtynyt Pogba voisi olla palaamassa valioliigaseuraan.

Unitedin seurajohdossa ollaan kuitenkin pettyneitä, kun 21-vuotias keskikenttäpelaaja ei ottanut vastaan pari vuotta sitten pitkäaikaista sopimusta vaan lähti Torinoon. Van Gaal etsii markkinoilta keskikentän keskustan pelaajaa, mutta tähtäimessä on tiettävästi sittenkin Kevin Strootman.

AS Romaa edustava Strootman on arvioitu 40 miljoonan punnan arvoiseksi.

Toisaalta pelaajan agentti Mino Raiola on ehtinyt vihjata, että Pogba voisi olla valmis liittymään toiseen joukkueeseen. Ottajia ranskalaisella riittää.