Jalkapallokommentaattorina tätä nykyä toimiva entinen Liverpool-ikoni Jamie Carragher kommentoi ManU:n tilannetta jälleen yhden tahmean esityksen jälkeen.

ManU nousi viime hetken maalilla vaivoin tasapeliin West Hamin vieraana viikonloppuna 1-1-tulokseen päättyneessä ottelussa. Tasoituksen toisen jakson lisäajalla teki Daley Blind.

West Hamissa hyväksyttiin lopulta tasapeli kitkerästi ja pientä piikkiä laitettiin vastustajan tähtisikermälle, jonka pelin tekeminen perustui pitkien pallojen roiskaisuihin.

ManU:n kärkiparina oli Robin van Persie-Radamel Falcao, joka sai Carragherilta suurimmat nuhteet.

– En sanoisi, että he ovat huonoja pelaajia, mutta mistään tutkaparista ei voida puhua, Carragher viittaa olemattomaan yhteispeliin

– Minun mielestäni he ovat liian samanlaisia pelaajina. Molemmat odottavat paikoillaan [palloa]. Heillä ei ole energiaa.

Lisää liikevoimaa kärkeen?

Carragher pohtii, että pelaajien pitäisi tehdä itse liikkeellään aloitteita kentällä tilanteita luodakseen tai tilaa luodakseen muiden pelaajien nousuille.

– He ovat itse puhuneet siitä, että United pelaa hitaasti, mutta onko kyse syöttöjen uupumisesta vai liikkeen puuttumisesta? Kyse on maailmanluokan hyökkääjistä, mutta tämä kumppanuus ei toimi. Ollessasi noin 30 vuoden ikäinen, kuten molemmat heistä, tarvitset rinnalle nuoren kaverin juoksemaan ympäriinsä.

– Tekisin itse vaihdoksen ja antaisin nuorelle James Wilsonille mahdollisuuden.

19-vuotias englantilaishyökkääjä on esiintynyt tällä kaudella 11 liigapelissä ja tehnyt yhden maalin.