SJK testaa Glasgow Celticissä skottiliigaa pelannutta hyökkääjälupausta

© Kuva: Getty Images

Liigacupin hallitseva mestari SJK aloittaa Liigacupin kaudelle 2015 keskiviikkona, kun se isännöi naapuriseura VPS:ää klo 18.30 alkaen.

Pohjanmaan lohko jatkuu SJK:n osalta heti lauantaina FF Jaroa vastaan ja tuokin ottelu pelataan Seinäjoella klo 14.15 alkaen.

– Kaikki mitä me tehdään täällä, tehdään pelejä varten. Pelaajillekin on mielenkiintoisempaa kun on konkreettisesti jotain mitä varten valmistaudumme. Treenikausi on tietenkin aina treenikausi, mutta VPS ja Jaro ovat meille derbypelejä ja ne nostavat tuntemuksia vielä enemmän pintaan, sanoo SJK:n valmentajistoon kuuluva Chris Cleaver kertoi seuran tiedotteessa.

– Viimeksi hävittiin VPS:lle ja se tunne kopissa ei todellakaan ollut kovin hyvä sen jälkeen. Joten haluamme kuitata tuon nyt. Samalla haluamme vähän boostata Pohjanmaan Mestaruus statustamme näissä peleissä. Jotkut eivät arvosta Liigacupia mutta meille tässä on myös ylpeys pelissä, päättää Cleaver.

Hyökkäyspään pelaaja testissä

SJK:lla on mukana mielenkiintoinen hyökkäyspään testipelaaja Bahrudin Atajic, joka on ruotsalainen ja syntynyt Västervikissa, mutta pelaa Bosnian U21-maajoukkueessa.

Tähän asti hän on edustanut jättiseura Glasgow Celticia 17-vuotiaasta asti ja on alunperin Malmö FF:n kasvatti.

– Nopeat jalat hänellä on ja ehdottomasti taustansa puolesta erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Hän tulee varmasti pelaamaan ainakin joitain minuutteja tämän viikon otteluissa, vaikkakaan ei ehkä suoraan avauksessa, arvioi Cleaver.

Atajic esiintyi kauden 2013-2014 alussa neljässä skottiliigan pelissä Celticin paidassa. Kevätkausi meni lainalla Englannissa kolmostasolla.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!