Ruotsalainen Bahrudin Atajić ja SJK solmivat vuoden pelaajasopimuksen, jossa on optio seuraavasta vuodesta.

21-vuotias Atajić on pelipaikaltaan hyökkääjä ja hän pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä kymppipaikalla hyökkäyksen alapuolella. Bosnialaisjuuret omaava, mutta Ruotsissa syntynyt Atajić, on alunperin Malmö FF:n kasvatti.

Hän siirtyi jo 16-vuotiaana Skotlannin suurseura Glasgow Celticiin, missä hän pelasi pääosin nuorisojoukkueissa.

Pelejä Skotlannin pääsarjassakin kertyi neljä. Näissä syntyi myös yksi maali. Atajić purki sopimuksensa Celticin kanssa viime vuoden syyskuussa. Atajić edustaa Ruotsin kansalaisuudestaan huolimatta Bosnia ja Hertsegovinan U21-maajoukkuetta, sillä hänen vanhempansa ovat kotoisin sieltä.

– Koen että tämä on hyvä paikka näyttää ja aloittaa aikuisten tasolla. Haluan tehdä maaleja ja auttaa joukkuetta saamaan paras mahdollinen lopputulos; mahdollisesti voittaa liiga sekä päästä pitkälle Euroopassa, Atajić kommentoi seuran kotisivuilla.

– Tiedän että SJK:lla oli hyvä kausi viime vuonna ja koko joukkue haluaa mennä eteenpäin myös tällä hetkellä. Juttelin myös Teemu Pukin kanssa, jonka tunnen hyvin Celticin ajoilta ja jolla on lapsuudenystävä SJK:ssa ennestään (Laaksonen). Hän kehui seuraa minulle, Atajić jatkaa.

SJK:n valmennusjohto on tyytyväinen pelaajan haluun auttaa joukkuetta.

– Atajić on pelaaja joka todella halusi tulla tänne. Hän on ollut myös Celticissä, mutta näki meidät hyvänä vaihtoehtona tähän vaiheeseen uraa. Hän haluaa tulla mukaan meidän prosessiin ja auttaa SJK:ta, mennä samalla itse pelaajana eteenpäin, kun joukkuekin kehittyy, päävalmentaja Simo Valakari kertoi.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
SJK ja Bahrudin Atajić sopimukseen

Ruotsalainen Bahrudin Atajić ja SJK solmivat vuoden pelaajasopimuksen, jossa... fb.me/1A9VFe4O6