AC Oulu on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen OLS-kasvatti Pyry Yrjänäisen kanssa. 18-vuotias Yrjänäinen on kehittynyt viime vuosina paljon.

Viime kaudella Yrjänäinen pelasi Kolmosta Ajax Sarkkirannan riveissä sekä B-junioreissa OLS:n kanssa. Nuorukainen on ehtinyt debytoida myös AC Oulussa, kun maalivahti oli torjumassa VIFK:ä kumoon Suomen Cupissa.

– Pyry hyppäsi syksyllä toden teolla meidän rinkiin mukaan ja on kehittynyt muutamassa kuukaudessa todella paljon. Hän on erittäin vastaanottavainen urheilija valmentajan kannalta, mutta osaa myös tarkastella omaa tekemistään avoimesti.

– Pituutta on tullut muutaman vuoden aikana paljon, mutta muuta fysiikkaa täytyy vielä kehittää. Sama koskee totta kai kaikkia muitakin osa-alueita, mutta asenne on kohdallaan. Se minne Pyry urallaan pääsee, on kiinni hänestä itsestään, AC Oulun maalivahtivalmentaja Jani Luukkonen kertoo seuran kotisivujen haastattelussa.