Manchester Unitedin maalin suulla upeaa kautta pelaavan espanjalaismaalivahdin David de Gean tyttöystävä ei koe Manchesteria erityisen mukavaksi asuinpaikaksi.

De Gean, 24, tyttöystävä, laulaja Edurne Garcia, 29, oli hiljattain vierailemassa espanjalaisessa viihdeohjelmassa El Hormiguerossa. Ohjelmaa isännöivä Pablo Motos totesi Espanjaa Euroviisuissakin edustaneelle kaunottarelle, että on kuullut Manchesterin olevan kaupunkina rumempi kuin pakastimen takaosa.

Nykyisen asuinpaikkansa puolustamisen sijaan Garcia totesi tylysti olevansa samoilla linjoilla Motosin kuulemien huhujen kanssa.

– Ei se ole kovin kiva (paikka), se on varma. Siellä täytyy metsästää erityisiä paikkoja, kivoja sellaisia, Garcia sanoi Daily Mailin mukaan.

– Espanjakin on kivempi. Syy miksi pidän siitä on se, että David on siellä. Hänen kanssaan kaikki näyttää loistavalta, Garcia totesi.

De Gean sopimus ManU:n kanssa päättyy ensi kauden loputtua. Huhut ovat vieneet torjujaa espanjalaisjätti Real Madridiin, ja tyttöystävä Garcian nykyinen asenne Manchesteria kohtaan saattaa hyvinkin vaikuttaa miehen mielipiteeseen siirrosta kotimaansa suurseuraan.

Daily Mailin jutun voi käydä lukemassa täältä. Samasta linkistä löytyvät myös kuvat de Gean kuvankauniista tyttöystävästä Edurne Garciasta.