FC Interin kokenut liigajyrä Severi Paajanen pelaa alkavalla kaudella toisessa turkulaisseurassa ÅIFK:ssa.

– Olen tällä hetkellä elämäntilanteessa, johon selvästi sopii nuorempien pelaajien sparraaminen. Uskon ÅIFK:n projektiin tarjota haastavaa, hyvätasoista valmennusta nuorille pelaajille. Tuon vahvan lisän kokemusta ja taitoa tähän kokonaisuuteen, Severi Paajanen kertoo roolistaan ÅIFK:n kotisivuilla.

Paajanen aloitti viime syksynä opiskelut Raumalla OKL:ssa.

– Koulu vie paljon aikaa ja siellä on oltava myös paikan päällä. Tekisi mieli käydä koulua nyt kunnolla, mutta kyllä futis maistuu myös edelleen, Paajanen totesi SuomiFutis-sivuston haastattelussa tammikuussa.

Paajasella on vyöllään peräti 221 Veikkausliigaottelua Interin sinimustissa. ÅIFK esitteli perjantaina samalla toisen vahvistuksen, Leroy Malukan, joka on pelannut viime kaudet TPS:ssä sekä juuri ÅIFK:ssa.