Valioliigassa vuosia keskikastissa ollut Fulham on tullut parissa vuodessa pääsarjasta Championshipin hännille ja seuraa uhkaa jopa putoaminen kolmostasolle tällä kaudella.

Tämä on johtamassa Englannin suurimpiin lupauksiin kuuluvan nuoren hyökkääjän Patrick Robertsin, 18, lähtöön.

The Telegraph -lehden mukaan ”Englannin Messi” lempinimenkin saanut taituri kiinnostaa jokaista Valioliigan kuutta suurseuraa eli Arsenalia, Chelseaa, Liverpoolia, Manchester Cityä, Manchester Unitedia sekä Tottenhamia.

Roberts, joka edustaa Englannin U19-maajoukkuetta, on yksi maan suurimmista talenteista lehden mukaan.

Fulham piti pelaajansa viime kesänä hinnoiteltuaan hänet 15 miljoonan punnan arvoiseksi. Pelaajalla on kuitenkin sopimustaan vain reilu vuosi jäljellä, joten kunnon korvauksen saadakseen on Fulhamin kaupattava hänet tulevana kesänä. Jatkosopimustakaan ei ole syntymässä.

Roberts ei ole tällä kaudella saanut juurikaan vastuuta seurajoukkueessaan, joka on suuressa kriisissä. Fulhamilla on ollut kauden aikana kolmekin eri manageria. Englannin U19-paidassa pelit ovat kulkeneet – hän on tehnyt viisi maalia kahdeksaan ikäluokan maaotteluun.

Roberts oli mukana myös Englannin U17-joukkueessa viime kesänä. Englanti voitti tuolloin ikäluokkansa EM-kultaa. Roberts voitti turnauksen syöttöpörssin neljällä maalisyötöllään ja oli toiseksi paras maalintekijä kolmella maalillaan.

Pelaajan taidonnäytteen näet tästä.