Veikkausliigan nousija FC KTP on avannut kautensa vierastasapelillä FC Lahtea vastaan ja niukalla kotitappiolla KuPSille. Torstaina kotkalaiset matkaavat toisen nousijajoukkueen Ilveksen vieraaksi ja joukkueen kapteeni Valeri Minkenen uskoo vakaasti voittotilin avaamiseen.

Piste kahdesta ottelusta ei ole kovin paljon, mutta pelillisesti KTP:n kauden avaus on ollut kohtuullinen.

– Ihan kohtuullisia pelejä kaksi ensimmäistä ovat olleet. Nyt kun olemme toivottavasti saaneet hermostuneisuuden ja alkujännityksen pois niin pystymme sitä kautta vielä parantamaan, KTP-kippari Minkenen miettii SuomiFutis-sivustolle.

– Torstaina tulee varmasti hyvä peli monessa mielessä.

Minkenen myöntää, että voittotilin avaaminen olisi tärkeää, mutta isoja paineita asiasta ei vielä oteta. Torstaina olisi kuitenkin tarkoitus metsästää kauden ensimmäistä täyttä pistepottia.

– Uskon että mitä pidemmälle kausi etenee sen paremmin ja varmemmin joukkueemme pystyy pelaamaan ja sen myötä saamme varmasti voittoja, Minkenen sanoo.

– Pienet asiat ovat ratkaisseet kahdessa edellisessäkin ottelussa ja kun saamme vielä noita pieniä juttuja hiottua ennen torstaita, niin uskon että olemme erittäin vahvoilla Tampereella.

Matti Heikkilä