Southamptonille paha takaisku – luottomies loppukauden sivussa

© Kuva: Getty Images

Southamptonin keskikentän luottomies Morgan Schneiderlin missaa loppukauden loukkaannuttuaan viime viikonlopun Tottenham-ottelussa. 25-vuotias ranskalainen joutui tulemaan vaihtoon 2-2-tasapeliin päättyneen pelin loppuhetkillä.

– Kyseessä on vasemman polven nivelsidevamma. Kyse ei ole onneksi viidestä kuukaudesta, mutta vähintään 4-5 viikosta, joten kausi päättyy hänen osaltaan tähän, Southamptonin manageri Ronald Koeman kertoi lehdistötilaisuudessa Goal.comin mukaan.

Viime kesänä useat avainpelaajat jättivät Southamptonin. Myös 26 ottelua tällä kaudella pelannut Schneiderlin oli Arsenalin ja Tottenhamin vakavan kiinnostuksen kohteena, mutta päätti jäädä seuraan ja on puhjennut todelliseen kukkaan Koemanin alaisuudessa.

– On sääli, että hän on loppukauden sivussa, sillä hän on avainpelaaja. Tämä on harmittava asia, Koeman totesi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.