Helatorstain Veikkausliigakierroksella pelattiin kuusi ottelua.

Sarjan kärjessä jatkaa torstain kierroksen jälkeen HJK, joka aiheutti IFK Mariehamnille sen kauden ensimmäisen tappion maalein 1-0. Voitto-osumasta vastasi reilut 20 minuuttia ennen päätösvihellystä vajaa kuukausi sitten helsinkiläisten riveihin siirtynyt guineabissaulaislaituri Formose Mendy. Ottelun puheenaiheeksi nousi Diego Assisin ensimmäisen puoliajan laukaus, jonka Klubin ruotsalaisvahti Daniel Örlund torjui vaivoin maaliviivan tuntumasta. IFK:n pelaajista moni väitti kivenkovaan pallon olleen maalissa, ja myös saarelaiskannattajat protestoivat tilannetta kovaan ääneen. Myöhemmin sosiaalisessa mediassa levinneet kuvat todistavat, että pallo kävi maalissa.

VPS:n ahdinko sarjan viimeisenä syveni, kun se koki 0-2-tappion SJK:lle Seinäjoella. Vaasalaiset ovat hävinneet kauden jokaisen ottelunsa. Torstain tuskaa lisäsi entisestään Loorents Hertsin saama punainen kortti kahden keltaisen seurauksena. Sunnuntaina VPS joutuu jälleen kovan haasteen eteen, kun se pelaa toistamiseen tällä kaudella HJK:ta vastaan. Viime maanantain ensimmäinen kamppailu päättyi Klubin 1-0-voittoon.

Ilves ja HIFK pelasivat Tampereella 1-1-tasapelin. Paikalla tarvittiin päiväottelun aikana mellakkapoliisia rauhoittelemaan HIFK:n kannattajia. Poliisi joutui puuttumaan tapahtumiin, kun HIFK:n katsomossa sytyteltiin kiellettyjä soihtuja.

FC Inter otti täyden pistepotin kotonaan FC KTP:n kustannuksella maalein 4-1. Toinen puoliaika oli lähinnä ottelun loppumisen odottelua, sillä kaikki maalit syntyivät jo avausjaksolla. KTP:n ainoan maalin iski Juuso Salonen, joka sai suoran punaisen kortin vain reilut kymmenen minuuttia kavennusosuman syntymisen jälkeen.

RoPS otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi SJK:lle viime maanantaina peräti 0-5-lukemin tappion kärsineen KuPSin niukasti 1-0. RoPS tittelöitiin kauden alun jälkeen liigan kriisijoukkueeksi, mutta nyt Juha Malisen suojatit ovat ryhdistäytyneet.

Jaro ja FC Lahti pelasivat 1-1-tasapelin. Pietarsaarelaiset menivät johtoon Johan Brunellin osumalla jo neljännellä peliminuutilla, mutta Lahden onneksi vaihdosta kentälle tullut Aleksi Ristola tasoitti ottelun kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Helatorstain tulokset Veikkausliigassa:

HJK-IFK Mariehamn 1-0
SJK-VPS 2-0
Ilves-HIFK 1-1
FC Inter-FC KTP 4-1
RoPS-KuPS 1-0
FF Jaro-FC Lahti 1-1