Antoine Griezmann, Alexandre Lacazette, Raphael Varane ja Vicente Guaita ovat kaikki Chelsean toivelistalla. Asiasta kertoo Daily Mirror -lehti.

Chelsean manageri Jose Mourinho on saamassa uuden jatkosopimuksen mestaruuskauden päätteeksi. Vaikka pestiä on vielä kaksi vuotta jäljellä, aletaan uutta sopimusta viritellä. Uuden pestin on tarkoitus ulottua vuoteen 2019.

Mourinho aikoo myös ensi kesänä olla aktiivinen siirtomarkkinoilla. Toivelistalla ovat keskikenttämies, puolustaja, hyökkääjä sekä maalivahti. Niinpä esillä ovat Atletico Madridin laitaviilettäjä Antoine Griezmann, Lyonin hyökkääjä Alexandre Lacazette, Real Madrid-puolustaja Raphael Varane sekä Getafe-vahti Vicente Guait.

Lisäksi Chelsea on kiinnostunut Gareth Balen tilanteesta Real Madridissa. Myös FC Barcelonan Pedro, joka on mahdollisesti lähtökuopissa, on herättänyt Mourinhon huomion.

Tuuletusta tapahtunee kesällä myös toiseen suuntaan. Maalivahti Petr Cech saa mahdollisuuden lähteä. Keskikenttämies Oscar saatetaan myydä, ja laitapakki Filipe Luis lienee menossa takaisin Atletico Madridiin.