Newcastlen manageri: ”Elämäni kovin viikko”

© Kuva: Getty Images

Kahdeksan ottelun tappioputkessa ollut ja putoamista vastaan taisteleva Newcastle katkaisi ainakin tilapäisesti syöksykierteensä lauantaina, kun se pelasi kotonaan 1-1-tasapelin West Bromwichin kanssa.

– Tämä oli luultavasti elämäni kovin viikko. Oli tärkeää saada pysäytettyä luisu ja tappioputki. Tämän merkitys voi olla valtava, Newcastlen manageri John Carver sanoi BBC Sportin mukaan.

Viikko oli Newcastlen leirissä todellakin kaoottinen, sillä ensin Carver epäili Leicesterille kärsityn 0-3-tappion jälkeen puolustajansa Mike Willamsonin hankkineen tahallaan punaisen kortin, jonka pelaaja itse kiisti. Tämän jälkeen Derbyn managerille Steve McLarenille tarjottiin Carverin paikkaa loppukauden ajaksi, mutta mies kieltäytyi ja Carver jatkoi joukkueen ruorissa.

– Viikon aikana on sanottu paljon ja ihan aiheestakin, mutta WBA-pelissä näimme pelaajien ja fanien vastauksen.

– Pelaajien esitys kertoi, että he välittävät ja haluavat pysyä Valioliigassa. Toivottavasti ei ole liian myöhäistä, Carver totesi.

Newcastle on sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenätoista kaksi pistettä ensimmäisellä putoajan paikalla olevaa Hullia edellä, kun pelaamatta on vielä kaksi kierrosta. Joukkue kohtaa vielä sarjajumbo QPR:n sekä keskikastin West Hamin.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.