Siirtohuhujen kohteena oleva tähtitoppari vakuuttaa: ”Olen täysin sitoutunut Liverpooliin”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin slovakialainen luottotoppari Martin Skrtel, 30, on ollut viime aikoina siirtohuhujen kohteena, sillä hänen sopimuksensa seuran kanssa umpeutuu ensi kauden päätteeksi.

Miehen on raportoitu olevan muun muassa Italian Serie A:n Napolin ja Inter Milanin sekä Saksan Bundesliigan Wolfsburgin kiinnostuksen kohteena. Skrtel kertoi Liverpool Echolle saaneensa jo jatkosopimustarjouksen Liverpoolilta ja vakuutti sitoutumistaan seuraan.

– Tulevaisuudestani ja asemastani spekuloidaan aina. Lähes joka ikisen siirtoikkunan aikana puhutaan muiden seurojen kiinnostuksesta ja että lähtisin Liverpoolista.

– Minulla on yhä sopimus Liverpoolin kanssa ja jatkosopimustarjous heiltä. Katsotaan miten neuvottelut päättyvät, mutta olen täysin sitoutunut Liverpooliin, Skrtel totesi.

Valioliigassa viidentenä oleva Liverpool kohtaa tänään mestaruuden jo varmistaneen Chelsean. Joukkue himoitsee vielä neljättä sijaa ja paikkaa Mestarien liigan karsinnoissa. Manchester United on kuitenkin jo seitsemän pisteen päässä ottelun enemmän pelanneena.

– Teemme kaikkemme ollaksemme neljän parhaan joukossa, ja kauden päätyttyä katsomme mikä on tilanne.

Meidän pitää olla rehellisiä, tilanne ei ole meidän omissa käsissämme. Meidän pitää vain voittaa omat pelimme ja odottaa Unitedin tuloksia, Skrtel sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.