FC Barcelona saattaa menettää useamman pelaajan ensi kesän siirtomarkkinoilla.

AS-lehden mukaan kyse ei ole A-luokan pelaajista vaan niin sanotusti B-ryhmän miehistä. Pelaajista, jotka viettivät paljon aikaa penkillä ja saavat vähän aikaa loistaa kentillä. Joka tapauksessa kyse on tärkeistä pelaajista.

Esimerkiksi Pedron uskotaan olevan halukas maisemanvaihtoon. Valioliigasta Arsenal, Manchester United ja Chelsea ovat kaikki kiinnostuneet hyökkäjäästä. Italiastakin AC Milan on osoittanut kiinnostustaan.

Martín Montoya saattaa olla myös lähtökuopissa. Jo tammikuussa puolustaja tähyili siirtomarkkinoille, mutta tuolloin lähtö ei onnistunut. Puolustaja on yhdistetty huhuissa ainakin Liverpooliin.

Keskikenttäpelaaja Sergi Roberto, puolustaja Adriano ja maalivahti Jordi Masip saattavat myös jättää La Ligan mestariryhmän kesällä.