Pitkän ammattilaisuran Suomessa ja ulkomaan kentillä tehnyt Niklas Tarvajärvi palaa Suomeen ja siirtyy Riihimäen Palloseuraan. Hän on urallaan pelannut neljästi Suomen A-maajoukkueessakin.

32-vuotias kärkimies on pelannut viimeksi Hollannissa. Siellä hänen piti pelata parhaillaankin, mutta tämä ei ollut mahdollista. Vielä alkuvuodesta hän haki sopimusta FC Emmeniin, jonka paidassa hän mm. maalasi suurseura Feyenoordia vastaan.

Lopulta liitto kuitenkin ilmoitti, että siirto onnistuisi vasta elokuussa. Nyt mies on palannut Suomeen, ja täälläkin liiton sarjojen siirtoikkuna aukeaa vasta elokuussa. Näin kolmonen on korkein taso, johon siirto on mahdollinen, ja täten RiPS saa riveihinsä todellisen huippuvahvistuksen.

Tarvajärvi toivoo pystyvänsä oman pelivireensä ylläpitämisensä lisäksi auttamaan RiPS:iä myös kattavammin.

– Pitkät loukkaantumiset pistivät aikanaan miettimään pelaamisen mielekkyyttä. Nyt paikat ovat kuitenkin kunnossa, ja odotan kentille paluuta. RiPS:n joukkueessa on paljon nuoria pelaajia, joten ehkä pystyn omalla tekemiselläni auttamaan heitä kehittymään, Tarvajärvi kertoi seuran tiedotteessa.

– Perhe tulee Hollannista Suomeen tovin päästä, ja aika näyttää, mitä elokuussa tapahtuu. Nyt on hyvä keskittyä harjoitteluun ja pelaamiseen Riihimäen Palloseurassa, ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta menestymään.

RiPS:iin miehen houkutteli päävalmentaja Matti Hiukka, joka on Tarvajärven entinen pelikaveri FC Jokereista 2000-luvun alusta. Tarvajärvi osallistuu seurassa myös juniorivalmennukseen.