KuPS:n keskikenttäpelaaja Ebrima Sohna ja HJK:n hyökkääjä Demba Savage on valittu Gambian A-maajoukkueeseen, joka aloittaa Afrikan mestaruusturnauksen 2017 (African Cup of Nations) karsintaottelut tämän viikon lauantaina (13.6.).

Gambia pelaa ensimmäisen karsintaottelunsa vieraskentällä kohdaten Etelä-Afrikan.

Etelä-Afrikka, Gambia, Kamerun ja Mauritania pelaavat samassa karsintalohkossa taistellen kahdesta jatkopaikasta.

– Olen iloinen ja kunnioitettu maajoukkuekutsustani. Meillä on karsintalohkossa hyvät mahdollisuudet, sillä meillä on hyvä joukkue jossa on nuoria ja nälkäisiä pelaajia. Olen pelannut tähän mennessä 25 maaottelua. Suomen liigasta myös HJK:n Demba Savage kutsuttu Gambian maajoukkueeseen, Sohna kertoo KuPS:n verkkosivuilla.

Päivitys klo 21.03. Yllä mainitun kaksikon lisäksi myös RoPS:n puolustaja Abdou Jammeh on Gambian A-maajoukkueen mukana. Otsikon kaksi on siis vaihdettu kolmeen.