Uuden Schalke-luotsin edellinen pesti päättyi Bundesliigasta putoamiseen

© Kuva: Getty Images

Bundesliigan suurseuroihin lukeutuva Schalke antoi juuri kauden päätyttyä monoa Roberto di Matteolle ja tilalle on nyt nimetty 41-vuotias André Breitenreiter.

Hän on viimeksi luotsannut Paderbornia edelliset kaksi kautta. Ensimmäisellä kaudellaan mies nosti seuran 2. liigasta pääsarjaan, mutta mennyt kausi päättyi paluuseen kakkostasolle. Mielenkiintoisen menneen kaudesta tekee se, että Paderborn jopa johti Bundesliigaa neljän kierroksen jälkeen, mutta pitkät kausi koitui pikkuseuran kohtaloksi.

Ura päättyi TSV Havelseen vuonna 2010, mitä hän luotsasi päävalmentajana vuosina 2011-2013.Vuonna 2010 hän ehti hetken olla TuS Altwarmbüchenin nuorten joukkueen valmentajana. TSV Havelse pelaa parhaillaan Saksan nelostasolla.

Breitenreiter edusti pelaajaurallaan useaa Saksan pääsarjaseuraa ja ura oli suhteellisen menestyksekäs vaikka hän ei koskaan Saksan A-maajoukkueeseen yltänytkään. Hän teki mm. 28 maalia 144 Bundesliiga-otteluun pelaajana.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.