Jordan Ayewin siirto Aston Villaan piti olla viimeistä sinettiä vaille varma, mutta ranskalaisseura Lorient on ilmeisesti nostamassa siirtopyyntöään hyökkääjästä.

Ayewin ja hänen isänsä, pelaajalegenda Abédi Pelén kerrotaan eilen neuvotelleen Lorientin johdon kanssa ghanalaisen siirrosta Englantiin. Seura ei kuitenkaan ole suostumassa Villan tarjoukseen. Tästä suivaantuneena Ayew oli valmis avautumaan ranskalaislehti L’Équipelle muun muassa seuraavalla tavalla.

– Se on käsittämätöntä. Minulle kerrottiin, että voin lähteä 12 miljoonalla eurolla. Nyt he kuitenkin pyytävät 10 miljoonaa puntaa ja kahta miljoonaa puntaa bonuksina, mikä tekee yhteensä 17 miljoonaa euroissa! Mitä helvettiä! Tämä neuvottelu päättyi todella huonosti. Olen erittäin ärsyyntynyt, mutta on uskomatonta, mitä he ovat tehneet minulle.

– Joka tapauksessa en ole enää menossa harjoituksiin. Se on loppu. Tietysti minulla on sopimus, mutta pelasin hyvän vuoden ja he tekevät minusta hyvän voiton. He eivät voi muuttaa mieltään tuolla tavalla. Voin lähteä tietyllä summalla, mutta kun Aston Villa astuu kuvioihin, olen yhtäkkiä muka arvokkaampi. Olen jo lähtenyt omassa mielessäni.

Ranskalaisseura on varmasti huomannut, että Villa nettosi alkuviikolla noin 47 miljoonaa euroa myytyään kärkimies Christian Benteken Liverpooliin. Nyt Lorient yrittää repiä kaiken mahdollisen irti birminghamilaisseurasta.