Viime kaudella 18 Valioliiga-maalia iskeneen hyökkäjän siirto jumittaa – palkkapyyntö ja siirtosumma esteenä?

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Valioliigasta pudonneelle QPR:lle peräti 18 Valioliiga-maalia ampunut Charlie Austin on yhä seuran kirjoissa ja myös esiintynyt lontoolaisten pre-season otteluissa.

26-vuotias kärkimies kuitenkin mitä todennäköisemmin pelaa ensi kaudellakin Valioliigaa ja todennäköisimpänä kohteena on Newcastle.

Brittilehti Expressin mukaan seurat käyvät tiukkaa hintaneuvottelua miehestä. QPR haluaa lähteen mukaan pelaajasta 15 miljoonan punnan siirtokorvauksen, mutta Newcastlen suurin tarjous on tähän mennessä ollut noin 13 miljoonaa puntaa.

Toisaalla huhutaan myös pelaajan suuren palkkapyynnön jumittaneen siirron. Hänen kerrotaan pyytävän 85 000 punnan viikkopalkkaa. Pelaaja vastasi näihin väitteisiin omalla some tilillään sarkastisella kuvalla.

[tweet]https://twitter.com/chazaustin9/status/625339654775177216[/tweet]

Austin on myöhäisherännäinen huippuhyökkkääjä. Hän on aiemmin niittänyt mainetta vain alasarjoissa ja kohonnut askel askeleelta Valioliiga-tasolle. Hän oli vielä viitisen vuotta sitten puoliammattilaisena ja teki pelaamisen ohella töitä muurarina.

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!