Debyytti Veikkausliigassa 33-vuotiaana – pelejä myös Kutosessa, Vitosessa, Nelosessa…

© Kuva: Pekka Mäntylä
La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ilveksen Olli Vakkala, 33, teki sen mitä jo ennen kauden alkua odotettiin. Puolustaja on nyt esiintynyt kaikilla sarjatasoilla kentällä Kutosesta Veikkausliigaan.

Ensiminuuttinsa liigassa kokenut luottopelaaja sai lauantaina Rovaniemellä, kun puolustaja vaihdettiin kehiin reilun puolen tunnin jälkeen RoPS:a vastaan. Ottelu päättyi 0-0-lukemiin. Näin Vakkala on nyt pelannut kaikilla sarjatasoilla suomifutista – Kutosessa, Vitosessa, Nelosessa, Kolmosessa, Kakkosessa sekä Ykkösessä.

Vakkala on tehnyt kaikilla tasoilla maalin paitsi Veikkausliigassa. Lauantaina verkko ei vielä heilunut, mutta eiköhän tilaisuuksia tule jatkossa.

– Suomalaista jalkapalloa on tullut nähtyä monesta perspektiivistä ja sen syvät rivit on tullut todellakin koettua. Oma polku tähän pisteeseen onkin ollut aikalailla erilainen moniin muihin verrattuna. Olen ollut sen suhteen erittäin onnekas.

– Siitä täytyy myös kiittää manageriamme Tomi Erolaa, joka heikolla hetkellään tarjosi minulle paikkaa petopaidassa. Tomi on muutenkin tehnyt valtavan ja käsittämättömän arvokkaan työn sen eteen, missä Ilves on tällä hetkellä. Jokaisen tulisi tietää se, Vakkala muistuttaa seuran nettisivuilla.

Vakkalan saavutuksista voidaan mainita myös Futsalin Suomen cupin hopea sekä Brittien yliopistomestaruus.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!