Ykkösessä pelaava JJK on tehnyt neljä uutta sopimusta. Pelaajistosta Iiro Järvinen, Severi Vielma ja Joona Itkonen laittoivat nimensä sopimuspapereihin, allekirjoituksensa raapusti myös fysiikkavalmentaja Antti Luhta.

Pelaajakolmikosta jokainen on JJK:n kasvatteja. Järvisen sopimus on mallia 1+1, kun taas Vielma ja Itkonen jatkavat pelejä kahden vuoden pestit takataskuissaan.

JJK:n runko ensi kaudeksi alkaa jo hahmottua. Tähän mennessä sopimukset ovat myös Tommi Karilla, Antto Tapanisella, Niko Markkulalla ja Jasin Abahassinella. Valmennuskaksikko pysyy myös samana, sillä Juha Pasojalla on sopimus kaudesta 2016.

– Kaikki kolme ovat erittäin lupaavia, nuoria pelaajia ja on hienoa, että he haluavat jatkaa meillä. Oman kylän pojat- teemaan JJK:ssa luotetaan jatkossakin, toimitusjohtaja Janne Mönkkönen sanoo tyytyväisenä seuran nettisivuilla.

– Myös Luhdan jatko on tärkeä, hän on tehnyt hyvää työtä fysiikkavalmennuksen parissa. ”Luden” hommiin kuuluu jatkossakin sekä edustuksen että vanhimpien juniori-ikäluokkien valmennus ja sopimuksessa on optio myös kaudesta 2018.