Suomalaispelaajille keskiviikko ei ollut onnellisin cup-päivä, sillä peräti neljän sinivalkoisen pelaajan taival kilpailuissa päättyi.

Norjassa kaksi suomalaista ulos

Joona Toivio pelasi täydet minuutit Norjan Cupissa Vikingin vieraana. Viking voitti kotikentällään puolivälieräottelun selvin lukemin 3-0 ja jatkaa näin välierävaiheeseen.

Odds BK:ta edustava Jarkko Hurme ei puolivälieräottelussa pelannut tai ollut edes kokoonpanossa, kun Sarpsborg 08 FF nappasi 2-1-voiton. Hurme on jäänyt tällä kaudella ryhmässä todella pieneen rooliin, eikä minuutteja ole siunaantunut.

Hurmeen nimi onkin noussut jo siirtohuhuihin.

Dalla Vallen osuman alustus ei riittänyt

Englannin Ykkösliigassa pelaava Lauri Dalla Valle oli avauksessa Prestonia vastaan, kun Crewe kärsi 1-3-tappion kotonaan. Dalla Valle oli mukana järjestelmässä kotijoukkueen maalia ja pelasi täydet minuutit, mutta sen enempää apua siitä ei tällä kertaa ollut.

Puolan kakkostason Arka Gdynian Patrik Lomski Chojniczanka joutui jännittämään loppuun asti joukkueensa menestystä maan cupissa. Varsinainen peliaika päättyi 1-1. Kotiyleisön harmiski Arkan pelaajista vain kaksi sai rangaistuspotkunsa sisään, kun vastustaja heilutti verkkoa kolmesti.