Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino kaipaa ryhmäänsä vielä ainakin yhtä vahvistusta: hyökkääjää.

Viime kaudella Harry Kane otti paikkansa ykköskärkenä, mutta muut vaihtoehdot – siirtohuhuissa olevat – Roberto Soldado ja Emmanuel Adebayor olivat suuria pettymyksiä.

– Meillä on tietenkin Harry ja meidän ehkä täytyy tuoda ryhmään vielä yksi hyökkääjä, argentiinalainen kommentoi Daily Mirrorille.

22-vuotiaalle Kanelle viime kausi oli läpimurto, mutta myös ensimmäinen huipputasolla ja täysin uudella kuormitustasolla. Lepoa kesällä lyhensi alle 21-vuotiaiden EM-kisat, missä Englanti jäi odotuksista huolimatta ilman menestystä. Pochettino ei ole huolissaan kuitenkaan Kanen jaksamisesta.

-Hänen kauteen valmistautumisensa alkoi myöhempään EM-urakan vuoksi, mutta en ole huolisani. Hän on täysin valmis lauantain otteluun.

Tottenhamin hävisi tiistaina Audi Cupissa Real Madridille 0-2-lukemin ja pelaa vielä keskiviikkona AC Milania vastaan pronssiottelun tässä näytösturnauksessa. Tottenham aloittaa ensi viikonloppuna Valioliiga-kautensa vieraspelillä runsaasti uudistunutta ManU:a vastaan.

Tuoreimmissa huhuissa Tottenhamin kerrotaan havittelevan West Bromwichin Saido Berahinoa, joka iski viime kaudella 15 maalia.