Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Bournemouth on hankkinut joukkueeseensa hyökkääjä Max Gradelin ranskalaisseura Saint-Étiennestä neljän vuoden sopimuksella, tiedottaa seura verkkosivuillaan. Seura ei julkistanut siirtosummaa, mutta esimerkiksi brittilehti Mirror arvioi sen olevan noin seitsemän miljoonaa puntaa (10 miljoonaa euroa).

Norsunluurannikkolainen Gradel oli kevätkaudella hurjassa vireessä Ranskan Ligue 1:ssä tehden 13 ottelussa 13 maalia. Yhteensä mies isko 17 maalia kauden aikana.

Oikeana laitahyökkääjänä parhaimmillaan oleva Gradel on aiemminkin pelannut Bournemouthissa, sillä mies oli silloin Englannin Ykkösliigassa pelanneessa joukkueessa lainalla kaudella 2007-2008 ollessaan Leicesterin omistuspelaaja.

– Olen niin onnellinen. Vietin hienoa aikaa täällä aiemmin, joten olen innoissani päästessäni takaisin, toteaa Gradel seuran verkkosivuilla.

Mies kertoo saaneensa monesta suunnasta tarjouksia mutta halunneensa liittyä joukkueeseen muun muassa manageri Eddie Howen vuoksi.

– Moni ei tule ymmärtämään, miksi tulin Bournemouthiin. Sain isompia tarjouksia isommilta seuroilta, mutta jalkapallossa on mentävä sinne missä on onnellinen, jatkoi Gradel.