Hallitseva La Ligan mestari FC Barcelona sai kunnon tukkapöllyn Celta Vigon vieraana häviten 4-1. Celtan hahmo oli Iago Aspas, joka osui kahdesti. Hän sai molempiin osumiin syötön Duran Nolitolta. Nolito iski itse joukkueensa avausmaalin.

Neymar kavensi pelin 3-1:een vielä 80.minuutilla, mutta vain tovin päästä Celta-hyökkääjä John Guidetti iski vielä yhden maalin ja näin murskalukemat olivat selvät.

Vastaavaa rökäletappiota saa Barcalta La Ligassa etsimällä etsiä. Edellinen kolmen maalin tappio on peräti kaudelta 2007-2008, jolloin Real Madrid murskasi 7. toukokuuta 2008 Santiago Bernabeulla samoin 4-1 lukemin. Tuolloin maaleista vastasivat Raul, Arjen Robben, Gonzalo Higuain ja Ruud van Nistelrooy. Barcan ainokaisen iski ranskalainen Thierry Henry.

Barca koki myös kauden alla murskatappion Athletic Bilbaon vieraana Espanjan Super Cupissa tylysti 4-0.