Gareth Balen agentin Jonathan Barnettin mukaan hänen suojattinsa alkaa olla Cristiano Ronaldon tasolla. Samaan hengenvetoon hän lyttää walesilaista koskevat lähtöhuhut.

Balea on viety huhuissa ajoittain takaisin Valioliigaan. Etenkin Manchester United on noussut useasti spekulaatioihin.

– Ne ovat tyhmiä huhuja. Gareth Bale on onnellinen Real Madridissa. Hän on maailman parhaassa seurassa ja toivotaan, että hän voi jäädä sinne uransa loppuun asti, Barnett vakuutteli AS-lehden mukaan.

Bale ei ole valkopaitojen suurin tähti, sillä usein Ronaldo vie parrasvalot. Barnettin mukaan kaksikko alkaa kuitenkin olla samaa tasoa.

– Kun huomioidaan saavutukset joukkueen kanssa, nyt on olemassa sama taso, Barnett.

Yksilötasolla Ronaldon palkintokaappi on edelleen huomattavasti täydempi kuin Balen. Portugalilainen on valittu kolmesti maailman parhaaksi, viimeksi viime vuonna. Seuratasolla molemmat edustavat Real Madridia, joten palkintokaappi täyttyy tässä mielessä samaa tahtia.

– Cristiano on Cristiano. Kyse ei ole kilpailemisesta häntä vastaan. Kukaan ei voi viedä häneltä pois sitä, mitä hän on saavuttanut. En tiedä mitä turnauksia hän on voittanut, mutta Gareth ei ole turhan takana. Tärkeintä on, että joukkueet voittavat pokaaleja. Hän voisi voittaa Ballon d´Orin, Barnett mietiskeli.