Ruotsin suurseuroihin lukeutuva AIK pohtii pelaajayhteistyön aloittamista Veikkausliiga-seura HIFK:n kanssa.

AIK lainasi syyskuun alussa suomalaisen laitapakkinsa Sauli Väisäsen helsinkiläisseuraan peliajan perässä. Tuolloin HIFK:sta toivottiin samanlaista yhteistyötä lisää myös jatkossa.

Nyt AIK:n urheilujohtaja Björn Wesström kertoi Fotballskanalenille, että kiinnostusta on, mutta päätöksien menevän myöhempään syksyyn, kun seurasta aiotaan vierailla Suomessa tutkimassa HIFK:n olosuhteita ja pelaajakehitysasioita.

HIFK:n taustayhtiön toimitusjohtaja René Österman vahvistaa Helsingin Sanomille seurojen keskustelleen asiasta.

HIFK:ta, joka toimii pienillä resursseilla, voisi näin saada hyviä pelaaia riveihin, joihin muuten ei olisi varaa.. AIK puolestaan voisi yhteistyön avulla ttarjota oman pelaavan kokoonpanon reunoilla oleville pelaajilleen puolestaan peliaikaa hyvätasoisessa sarjassa.