Pikahälytyksellä loukkaantuneen Berat Sadikin tilalle kutsuttu hyökkääjä Tim Väyrynen oli tyytyväinen Suomen esitykseen Färsaaret-kamppailussa. Peliaikaa 22-vuotiaalle kolossille kertyi vartin verran johtoasemassa.

– Oli mukava pelata ja saimme hyvän 1-0 voiton, näitä tarvitaan. 1-0 riittää, se on nähty miten isot jengit hakevat niitä. Olimme tasapainoisia ja pelasimme hyvän puolustuspelin. Olihan meillä paikkoja useampiinkin, mutta tämä riittää, Väyrynen sanoo SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

– En yhtään tiennyt että minuutteja tulee, mutta maajoukkueessa jokainen minuutti on tosi hieno. Tänään minua tarvittiin ja tehtäväni oli rauhoittaa peliä ja pystyä pitämään palloa, joka meni ihan hyvin.

Väyrynen ei ollut varautunut maajoukkuekomennukseen, kuten ei hänen uuden seuransa Dynamo Dresdenin päävalmentaja Uwe Neuhauskaan.

– Kutsu tuli aika yllättäen, lauantaina sain kuulla ja sunnuntaina minulla olisi ollut oma peli, jossa olisin ollut avauksessa. Valmentaja ilmoitti, että pitää lähteä ja hän ei ollut hirveän tyytyväinen. Toisaalta meidän jengi voitti paikalliskamppailun 1-0 ja me voitimme 1-0, niin ihan loistava fiilis.

 

Jesse Happonen