Iker Casillas joutui huijatuksi – haastaa finanssikonsernin oikeuteen

© Kuva: Getty Images

Espanjan maajoukkuetorjuja on mielestään joutunut petetyksi.

Real Madridista portugalilaiseen Portoon täksi kaudeksi siirtynyt maalivahtilegenda Iker Casillas on joutunut espanjalaisen finanssikonsersin Bankian huijaamaksi. Hän osti konsernilta osakkeita, joiden yhtiö mainosti olevan järkevä sijoitus. Todellisuudessa Casillasin ostamat osakkeet olivat lähes arvottomia.

– Casillasta huijattiin, kuten muitakin Bankian osakkeenomistajia. Osakkeita mainostettiin hämmästyttävillä esitteillä, joissa luvattiin niiden ostamisen olevan kannattavaa. Oikeasti firmalla oli monen miljoonan euron velat. Se oli ainoa yksikkö joka hakeutui konkurssiin ja näin ollen kaikki joutuivat huijatuksi, tapausta hoitava lakimies Ruiz de Arriaga sanoi espanjalaislehti Marcalle.

Casillas sijoitti osakkeisiin noin puoli miljoonaa euroa. Huipputorjuja tunsi syystäkin itsensä huijatuksi.

– Kuulin tiedotusvälineiden kautta, että Arriaga yrittää auttaa huijatuksi tulleita, ja kuten kuka tahansa kansalainen tekisi, haluan sen mikä minulle kuuluu. Oikeus tapahtuu myöhemmin, mutta ensin tämänkaltaiset asiat tulee antaa kokeneiden ihmisten käsiin. Muiden ei tarvitse pohtia summia tai numeroita, koska loppujen lopuksi se millä on väliä on se, että tulimme kaikki huijatuksi, Casillas sanoi.

– Uskon tämän olevan henkilökohtainen asia, koska uskot ensin johonkin ja se myydään sitten sinulle. Minulla on oikeus uskoa ja taistella sen eteen mikä on minun, enkä usko että ihmisille on tärkeää mistä summista on kyse.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!