Liverpoolin ja Rubin Kazanin välinen Anfield Roadilla pelattu Eurooppa-liigan B-lohkon on päättynyt 1-1-tasapeliin.

Ottelu oli manageri Jürgen Kloppin ensimmäinen Anfieldilla. Viikonloppuna Klopp debytoi Valioliigassa 0-0-vierastasapelillä Tottenhamia vastaan.

Rubin Kazan aloitti yllättäen maalinteon – ukrainalainen Marko Devic osui 15. minuutilla Pool-pakki Nathaniel Clynen seuratessa aitiopaikalta.

Rubinin kapteeni Oleg Kuzmin otti ensimmäisellä puoliajalla kaksi keltaista korttia, minkä vuoksi mies ajettiin pois kentältä 36. minuutilla. Heti ulosajon jälkeen Liverpoolin keskikenttäpelaaja Emre Can tasoitti pelin 1-1:een.

Liverpool painoi miesylivoimalla vahvasti koko toisen puoliajan, mutta suurin osa laukauksista päätyi ohi Rubinin maalin. Vaihdosta sisään tullut Christian Benteke osui tolppaan 80. minuutilla. Tuota lähemmäksi Liverpool ei päässyt voittomaalia, ja ottelu päättyi 1-1.

Tuloksen myötä Liverpool on pelannut kolme tasapeliä, ja se on lohkossa toisena. Kärjessä on seitsemässä pisteessä oleva Sion, joka voitti tänään Bordeaux’n vieraskentällä 1-0. Ranskalaisilla ja Rubin Kazanilla on kaksi pistettä.