Pikkuhuuhkajien luottomies Simon Skrabb teki taas komean maalin Ruotsin liigassa. Tällä kertaa keskikenttämies osui Geflen verkkoon.

Åtvidabergs FF:n suomalaisvahvistus teki ottelun 1-0-maalin, kun taistoa oli takana 13. minuuttia. Kristian Bergström antoi laidalta syötön, ja Skrabb heijasi pallon sisään ulkoterällä. Syöttö jäi hiukan taakse, joten pallon saamiseksi verkkoon tarvittiin melkoista akrobatiaa.

Maali on sen verran näyttävä, että se mahtuisi varmasti mihin tahansa kimaraan. Ja Skrabb, 20, on kunnostautunut juurikin komeiden maalien tekijänä. Suomalaislupuas osui myös maanantaina komeasti tuolloin Örebron verkkoon (uutinen).

Ottelusta on uutista kirjoitettaessa pelattu ensimmäinen jakso. Tilanne on 1-1.

Kaikkiaan Skrabb on tehnyt viisi maalia Ruotsin liigassa kauden aikana.

Skrabbin tuorein maali on nähtävissä täältä.