IF Elfsborg ja IFK Norrköping kohtasivat eilen Allsvenskanin kärkipään ottelussa. Yksi illan puheenaiheista oli kotijoukkueen kokenut maajoukkuemies Anders Svensson, joka seurasi kamppailun pääosin vaihtopenkiltä.

Elfsborgin päävalmentaja Magnus Haglundin mukaan kyse oli flunssasta, jota Svensson oli sairastanut viikolla. Borås Tidning kuitenkin uutisoi, että kaksikon välille olisi puhjennut edellisellä viikolla riitaa.

Svensson oli lähteen mukaan jättänyt harjoitukset kesken ja poistunut koko harjoituskeskuksesta. Häntä ei myöskään näkynyt joukkueen seuraavassa tapahtumassa. Svensson aloitti maanantain tärkeän kamppailun vaihdosta.

– Keskustelen joukkuevalinnoistani vain pelaajieni kanssa, Haglund kommentoi lehdelle.

– On aivan käsittämätöntä, että lehti voi kirjoittaa noin, mutta en todellakaan välitä, Svensson puolestaan puhisi Expressenille.

Lisäksi Svensson halusi selventää asioiden kulkua omasta näkökulmastaan.

– Joukkueeni voitti pelit niissä kyseisissä harjoituksissa, joten en käsitä miksi olisin ollut vihainen?

– Sen jälkeen Edvin (poika) sairastui ja lähdin hakemaan häntä. Soittakaa päiväkotiin, jos ette usko. Sen jälkeen minulla nousi kuume, enkä ollut harjoituksissa torstaina ja lauantaina. Perjantaina meillä oli vapaata. Olimme yhtä mieltä siitä, etten harjoittelisi lauantaina. Se olisi ollut riski.

Svensson tuli maanantaina kentälle 76. minuutilla ja Elfsborg voitti sarjakärki Norrköpingin 3-2. Huuhkajien ex-pelaaja Daniel Sjölund pelasi vieraiden riveissä jälleen täyden kamppailun.