PK-35 Vantaan naisten edustusjoukkue koki keskiviikkoiltana karun tappion ruotsalaiselle FC Rosengårdille Mestarien liigan otteluparin toisessa osaottelussa. Malmössä pelattu kamppailu päättyi tuoreen Suomen mestarin 0-7-tappioon. Tuloksen myötä Rosengård jatkaa Mestarien liigan seuraavalle kierrokselle yhteismaalein 9-0.

Suomalaisjoukkueen alku Ruotsin mestaruuden kahtena viime kautena voittanutta Rosengårdia vastaan oli heikko. Kuuden ensimmäisen minuutin aikana kotijoukkue siirtyi kahden maalin johtoon, kun ensin Josee Belanger ja sitten Kirsten Van den Ven laukoivat pallon vantaalaisten verkkoihin.

Kun ottelua oli takana reilut puoli tuntia, johti isäntäjoukkue jo neljällä maalilla. 25. minuutilla Belanger viimeisteli illan toisen osumansa ja kuusi minuuttia myöhemmin Natasa Andonova laukoi pallon takayläkulmaan rangaistusalueen sisältä.

Vielä ennen taukovihellystä kotijoukkueen brasilialaistaituri Marta iski taululle 5-0-lukemat. Toista kauttaan Malmössä pelaava hyökkääjä käytti hyväkseen PK-35:n alakerran huolimattoman suorituksen ja viimeisteli varmasti.

Toista jakso ei ehditty pelata kun seitsemän minuuttia, kun Rosengård iski jälleen. Van den Ven ohitti nopealla pelaamisellaan suomalaisten puolustuksen ja pussitti pallon maaliin.

Råsengård meni vartti ennen varsinaisen peliajan päättymistä jo 7-0-johtoon, kun Belanger paukutti illan kolmantensa. Hyökkäjä pyssytti mallikkaan hyökkäyksen päätteeksi alakulmaan pilkun tuntumasta.

Tuloksen myötä PK-35 Vantaan taival päättyi Mestarien liigassa. Rosengård jatkaa seuraavalle kierrokselle yhteismaalein 9-0.

Kerta on PK-35 Vantaalle jo neljäs peräkkäinen, kun tie Mestarien liigassa katkeaa jo ensimmäisessä otteluparissa.

PK-35 Vantaa eteni alkukarsinnasta 32 joukkueen ensimmäiselle kierrokselle naisten Mestarien liigassa. Joukkue voitti alkukarsintalohkonsa kaikki kolme ottelua yhteismaalierolla 20–1.