HIFK on solminut 1+1 vuotisen jatkosopimuksen joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuneen Tommi Vesalan, 29, kanssa. Ensimmäistä kauttaan IFK-paidassa pelannut Vesala pelasi viime kaudella 23 liigaottelua, joissa kokenut laitapuolustaja teki yhden maalin ja antoi viisi maalisyöttöä.

– Nautin pelaamisesta IFK:ssa viime kaudella todella paljon, joten oli helppo päätös jatkaa tätä projektia eteen päin. Päättynyt kausi oli vielä siistimpi, kuin osasin edes ennakoida. Kausi oli tälle joukkueelle ensimmäinen Veikkausliigassa, joten totta kai siinä maksettiin oppirahoja. Meillä oli hirvittävä määrä tasapelejä ja pari pahaa sulamista. Toisaalta meidän pelaamisessa oli myös todella paljon positiivisia ja makeita juttuja”, Vesala kertoo HIFK:n kotisivuilla.

– Vesala on erinomainen pelaaja ja Veikkausliigan parhaimpia laitapuolustajia. Tommi tuo joukkueeseen rutkasti kokemusta ja hän on erinomainen esimerkki joukkueen nuorille pelaajille. Haluamme myös ensi kaudella pelata viihdyttävää ja yleisöystävällistä jalkapalloa. Tommi on IFK:n näköinen pelaaja, joka antaa kentällä kaikkensa, eikä jätä katsomossa ketään kylmäksi”, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kertoo.

Vesala on saanut jalkapallokasvatuksensa Espoossa, mistä matka jatkui FC Hämeenlinnan ja FC Viikinkien kautta Veikkausliigaan MYPA:n paitaan (2011-2014) ennen tämän vuoden alussa tapahtunutta paluuta Helsinkiin.