Maajoukkuevalmentaja ManU-hyökkääjästä: ”Ei tee töitä joukkueen eteen”

© Kuva: Getty Images

Hollannin maajoukkuevalmentaja Danny Blind on jättänyt Manchester Unitedin Memphis Depayn maajoukkueen ulkopuolelle marraskuisista ystävyysotteluista Walesia ja Saksaa vastaan, syyttäen tätä joukkuepelaamisen puutteesta.

Brasilian MM-kisoissa 2014 pronssia voittaneen ja EM-karsinnoissa romahtaneen Hollannin joukkueen ulkopuolelle harjoitusotteluista jäi myös Fenerbahceen kesällä siirtynyt Robin Van Persie.

Depay oli joka tapauksessa vaarassa joutua jättämään marraskuiset maaottelut väliin loukkaantumisen takia, mutta valmentaja Blindin kommentit asettavat Depayn aseman oranssipaidoissa epävarmaksi myös jatkoa ajatellen.

– Depay sopii hollantilaisen jalkapallon profiiliin tason puolesta, mutta huippujalkapallossa on tärkeää myös pelata joukkueen etua ajatellen. Se jää välillä puuttumaan Memphisiltä, maajoukkueluotsi sanoi lehdistölle Goal-sivuston mukaan.

– Soitin Memphisille ja kerroin ettei hän ole mukana joukkueessa. Sanoin hänelle: jos olet ison profiilin nimi, tulet saamaan kritiikkiä kun asiat eivät suju.

Hollanti kohtaa Walesin marraskuun 13. päivä Cardiffissa ja Saksan 17. päivä Hannoverissa.