SJK on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Timo Tahvanaisen kanssa.

Tahvanainen oli yksi viime kauden mestarijoukkueen kulmakivistä. Arvostuksesta kertoo esimerkiksi jalkapallotoimittajien valinta liigan tähdistöjoukkueeseen. Kahdesti Tahvanainen myös nostettiin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen.

– Hienot fiilikset jatkon suhteen. Vaikka viime kausi oli kaikin tavoin unohtumaton, löytyy henkilökohtaisesti vielä paljon parannettavaa sekä tavoitteita ja unelmia täytettäväksi. Suomessa ei jalkapallon osalta ole parempaa paikkaa kuin SJK, joten siinä mielessä päätös jatkaa oli helppo, komentoi Tahvanainen mielissään seuran nettisivuilla.

Tahvanainen on pelannut SJK:ssa vuodesta 2013. Vasemmalla laidalla puolustuksessa vakuuttava Tahvanainen oli nostamassa joukkoja ensin liigaan ja heti perään pakki on pääässyt maistelemaan hopeista ja kultaista mitalia.

Tahvainen aloitti kauden penkiltä, mutta viidenneltä kierrokselta lähtien hän pelasi kaikki pelit. 29-vuotias Tahvanainen teki esimerkiksi syyskuun lopussa tärkeän voittomaalin HJK:n verkkoon.

SJK tiedotti myös lauantaina Chris Cleaverin jättävän seuran. Ensin pelaajana ja valmentajana toiminut Cleaver palaa perheensä kanssa Englantiin.